Bewegend leren?

Dat kan ook met Bijbelverhalen!

De Bijbel in Beweging past op iedere school die bezig is bewegend leren te stimuleren in hun lesprogramma.

  • – Voor Katholieke & Protestantse scholen die hun identiteit willen vormgeven op een manier waarbij alle leerlingen en leerkrachten zich op hun gemak voelen, is de Bijbel in Beweging een heel geschikte activiteit. De Bijbelverhalen worden op een heel toegankelijke manier gebracht, waarbij tegelijkertijd het bewegend leren wordt ervaren.
  • Voor openbare scholen, is de Bijbel in Beweging een fris cultureel programma waarbij bewegend leren wordt ingezet om leerlingen te laten proeven aan hoe Bijbelverhalen onze taal, kunst en gewoontes hebben beïnvloed. Toch leuk om te weten waarom die Abraham & Sarah nou toch in de voortuin staan?
  • Op scholen waar al Bijbelverhalen worden verteld, is de Bijbel in Beweging een kort, aanvullend programma waarbij de leerlingen de verhalen beter kunnen onthouden en ook nog eens in de goede volgorde. Een mooie aanvulling die ook het bewegend leren op school stimuleert.

Als u nieuwsgierig bent geworden en zich afvraagt of de Bijbel in Beweging op uw school of zelfs binnen uw koepel van scholen een mooie aanvulling kan zijn op het bestaande onderwijsprogramma? Vraag een informatiepakket aan of nodig ons uit voor een oriënterend gesprek.

Dit kan met het contactformulier, via een email naar info@debijbelinbeweging.nl, of met een bericht of telefoontje naar Michael Eijgenraam (06-28685752).

 

We focussen ons op dit moment op Het Land van Cuijk en omstreken, maar in overleg is een bezoek daarbuiten ook goed mogelijk.

 

We komen graag langs!

 

 

 

Michael Eijgenraam
06-28685752
info@debijbelinbeweging.nl

 

Contact & aanvragen informatie-pakket