Kosten & praktische zaken

Voor groep 7 of 6/7 combiklassen

Het bewegend leren programma van de Bijbel in Beweging is voor basisschoolleerlingen van groep 7 of groep 6/7 combinatieklassen.

Kennismakingsgesprek

Voordat een lesprogramma wordt aangeboden aan een basisschool, komt de trainer van de Bijbel in Beweging altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek . Dit is geheel zonder kosten en geheel vrijblijvend.

Werkblad

De leerlingen krijgen een eenvoudig werkblad , maar de nadruk ligt op beleven & bewegend leren.

 

 

Kosten voor 6 lessen (60 minuten per les)

OT Junior – Zes lessen over de bekendste verhalen in het Oude Testament: 300 EUR
NT Junior – Zes lessen over de bekendste verhalen in het Nieuwe Testament: 300 EUR*

De lessen van de Bijbel in Beweging worden gegeven door trainers met een licentie en er kan dus geen lespakket aangekocht worden door de school. De trainer van de Bijbel in Beweging komt altijd eerst langs voor een gratis oriënterend gesprek. Naar aanleiding van dit gesprek besluit de school of ze het volledige pakket van zes lessen van de Bijbel in Beweging willen boeken. De zes data worden afgestemd en 25 EUR wordt overgemaakt als bevestiging. Na afronding van de zes lessen wordt het restant in rekening gebracht: (300-25= 275 + reiskosten)

(* NT junior is in NL nog niet beschikbaar. Verwacht: begin 2023)

Reiskosten

Naast de kosten voor de lessen worden reiskosten in rekening gebracht: 0,19 EUR/km.
Geen reiskosten voor scholen in gemeente Land van Cuijk.

Beschikbaarheid

Onze trainer is beschikbaar voor lessen op woensdagochtend en vrijdagochtend.

Leerkracht aanwezig

We verwachten van de school dat er tijdens de les een leerkracht aanwezig is. Het liefst de leerkracht van de groep zelf. Op die manier weet de leerkracht wat de leerlingen die les hebben beleefd en heeft de leerkracht ook de mogelijkheid om naar het geleerde te verwijzen op andere momenten.

De lesruimte

De Bijbel in Beweging is bewegend leren. De leerlingen zitten ook wel eens stil, maar er is wel beweegruimte nodig. De ideale plek is een verwarmd, niet te groot speellokaal op de school zelf. Als dat niet aanwezig is, dan kan het ook in een klaslokaal met de tafels aan de kant geschoven. Een grote gymzaal is NIET geschikt.

Als u meer informatie wilt, neem contact op, of check FAQ (veelgestelde vragen).

Als u meer informatie wilt ontvangen, of lessen wil boeken neem dan contact op.